Nová studie: očkování nezpůsobuje autismus

Nová studie: očkování nezpůsobuje autismus

Mnozí z vás už nepochybně slyšeli o teorii, že očkování způsobuje autismus. Tato teorie má řadu odpůrců i příznivců. Obě skupiny se ale mýlí. Pravda je mnohem děsivější.

Očkování nezpůsobuje autismus, ale jeho pravý opak tzv. neurotypický syndrom. Tímto syndromem trpí 98 % lidí. Pravděpodobně jím trpíte i vy. A co je nejhorší, nejspíš si to ani neuvědomujete. Jak se vlastně projevuje tento neurotypický syndrom? Můj bratr tímto syndromem trpí už od útlého dětství. Do jeho osmnácti měsíců u něho nebyly znát žádné příznaky. Poté byl ale očkovaný proti spalničkám, příušnicím a zarděnkám a jeho chování se úplně změnilo.

Najednou začal hrozně mluvit. Pořád mluvil a mluvil, přitom ale nic podstatného neřekl. A čím byl starší, tím se to celé ještě zhoršovalo. Mluvení o ničem, tzv. small talk je prvním varovným příznakem, že s vaším dítětem je něco špatně.

Tím to ale neskončilo. Kromě toho začal neustále lhát. Přemýšlejte o tom, jak hrozné to je. Je to můj vlastní bratr a já mu nemohu důvěřovat. Nikdy si totiž nemohu být jistý, jestli zrovna mluví pravdu, nebo lže. A to zdaleka není všechno. Také jeho oční kontakt začal být velmi agresivní.

Když začal chodit do školy, všiml jsem si další zvláštnosti, jeho extrémní neupřímnosti, další z varovných znaků neurotypického syndromu. Mnohokrát jsem byl svědkem toho, jak se k lidem choval přátelsky, i když je v hloubi duše absolutně nenáviděl. Jelikož neumí jednat s lidmi přímo, snaží se jim vždy naznačit, o co mu jde. Výsledkem jsou častá nedorozumění. Ale nechápejte mě špatně. Mám rád svého bratra. Jediné, co na něm nesnáším, je jeho neurotypický syndrom.

Pokud snad stále máte pochybnosti, tak se zamyslete nad těmito čísly. Ve Spojených státech je očkováno 95 % dětí. V České republice je očkováno dokonce 99 % dětí. Jak už jsem uvedl, 98 % dětí trpí neurotypickým syndromem. To nemůže být náhoda.

Bohužel se neurotypický syndrom zatím nedá nijak léčit. Proto na vás apeluji. Zachraňte své děti! Řekněte NE očkování!

_________________

text Matěj K.

(Vzhledem k velké stigmatizaci lidí na autistickém spektru, neuvádíme příjmení u těch, kteří si přejí zůstat v anonymitě.)

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email

Přihlášení